Kategori Par - sex

Positioner för att bli gravid
Par - sex

Positioner för att bli gravid

När jag bestämde mig för att bli gravid tog det bara tre eller fyra månader att bli gravid. Det är en relativt kort tid, jag har vänner som har funnits i mer än två år och redan använder hjälp av reproduktionstekniker. Men de månaderna verkade vara en evighet, varje månad beräknade jag mina bördiga dagar så att befruktningen inträffade under ägglossningsperioden.

Läs Mer

Par - sex

Positioner för att bli gravid

När jag bestämde mig för att bli gravid tog det bara tre eller fyra månader att bli gravid. Det är en relativt kort tid, jag har vänner som har funnits i mer än två år och redan använder hjälp av reproduktionstekniker. Men de månaderna verkade vara en evighet, varje månad beräknade jag mina bördiga dagar så att befruktningen inträffade under ägglossningsperioden.
Läs Mer